• idag
  1 apr
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  2 apr
  • Vind
   11 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  3 apr
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  4 apr
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  5 apr
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Flera störningar förväntas

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Under natten till tisdagen den 22 januari kan du som är ansluten till nätet i Karlstad, Hammarö, Forshaga, Arvika och Munkfors uppleva störningar och avbrott. Anledningen är att Karlstads el- och stadsnät ska uppgradera stadsnätet.

Natten till tisdagen den 22 januari gör Karlstads el- och stadsnät sin andra och sista del i uppgraderingsarbetet av stadsnätet, där man uppgraderar från 60 till 100 Gbit/s i stadskärnan.

Arbetet kommer att ske på natten, mellan midnatt och klockan sex på morgonen den 22 januari. Under arbetets gång kan man som ansluten i stadsnätet i Karlstad, Hammarö, Forshaga, Arvika, Munkfors uppleva störningar och avbrott.

– Vi försöker alltid att göra sådana här arbeten när det påverkar så få anslutna som möjligt, det vill säga under natten, säger Elin Bertilsson, stadsnätschef på Karlstads el- och stadsnät i ett pressmeddelande.

Första delen i arbetet gjordes den 11 december, också då under natten.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.