Forward lämnar Karlskoga

Ishockey
PUBLICERAD:
Victor Ekarv lämnar Karlskoga.
Foto: Roger Gleisner
Han värvades med hjälp av ekonomiskt stöd från fansen.
Men någon succé i Bik Karlskoga blev aldrig Victor Ekarv och redan nu lämnar centern klubben.

– Det har inte blivit som varken vi eller Victor hade hoppats på. Bik tackar Victor för hans insatser i klubben och önskar honom all lycka i sin fortsätta ishockeykarriär, säger Bik Karlskogas sportchef Thomas Fröberg till klubbens sajt och fortsätter:

– Vi håller ögonen öppna efter förstärkning, men marknaden är ganska tunn just nu.

Endast 3 (1+2) poäng på 23 matcher blev Victor Ekarvs facit i östra Värmland.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.