Två bilar i kollision på E18

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Två bilar kolliderade sent på onsdagskvällen på E18 i höjd med Segmon mellan Grums och Säffle.

Enligt räddningstjänsten inträffade olyckan i närheten av avfarten till E45:an mot Säffle.

– Det var totalt tre personer inblandade och det verkar ha gått ganska bra för de inblandade, alla ska i alla fall ha varit ute ur bilarna när räddningspersonal kom till platsen, berättar Ola Åkesson, räddningschef i beredskap i Karlstadsregionen.

Vid 23-tiden på onsdagskvällen meddelade räddningstjänsten att en person fick föras med ambulans till sjukhus med okända skador.

– Men det verkade inte röra sig om några allvarliga skador, de två övriga inblandade var helt oskadda, säger Åkesson.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.