Hoppa till huvudinnehållet

Raderade varor åt maken – anmäls

Publicerad:

En man köpte varor för över 3 000 kronor – men betalade endast för plastpåsen. Nu är hans fru misstänkt för trolöshet mot huvudman.

Genrebild.
Genrebild. Foto: Fredrik Sandberg/TT

En kvinna, anställd på ett detaljhandelsföretag i Värmland, har blivit anmäld för trolöshet mot huvudman.

I samband med att kvinnans make med vänner var och handlade under veckan plockade de på sig varor för 3 089 kronor som de gick till kassan med. Problemet var bara att maken endast betalade två kronor – för en plastpåse.

När varuchefen kontrollerade kvittona för dagen upptäckte man att samtliga varor hade blivit raderade och gjorde en anmälan. Man misstänker även att det inte är första gången som kvinnan manipulerat systemet.

Artikeltaggar

Brott & blåljusNyheterTrolöshet mot huvudmanVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.