Utskotten fick sina ledamöter

Politik
PUBLICERAD:
Kommunstyrelsen i Munkfors har haft årets första sammanträde.
Foto: Daniel Olausson
Munkfors har haft årets första kommunstyrelsesammanträde där det gjordes val till de tre utskotten.

Med tanke på det starka stödet i höstens val är det förstås en tydlig dominans av socialdemokratiska politiker i utskotten.

I utskottet för lärande och stöd valdes Pia Falk (S) till ordförande och Christer Nilsson (S) till vice ordförande. Övriga ordinarie ledamöter är Jenny Blom (S), Linnea Werner (S) och Urban Karlsson (C). Till ersättare utsåg man Marit Olsson (S), Agneta Johansson (S), Alexander Larsson (S) och Anders Örtendahl (C).

Till utskottet service valdes Nicklas Hartwig (S) till ordförande och Peter Andersson (S) blev vice ordförande. Övriga ledamöter är Karin Jensen (S), Sickan Persson (S) och Jörgen Hedeås (C), och ersättare blev Anna-Karin Byström (S), Anders Henriksson (S), Peter Larsson (S) och Urban Karlsson (C).

Och i utskottet omsorg och stöd utsågs Annette Felixson (S) till ordförande och Mathias Andersson (S) till vice ordförande. Håkan Larsson (S), Sickan Persson (S) och Annika Zetterström (C) är övriga ordinarie ledamöter med följande ersättare: Birgitta Nilsson (S), Eric Clifford (S), Rebekka Homilius (S), där den sista platsen är en centerpartistisk vakans.

Det var i övrigt ett kort sammanträde där man reviderade riktlinjer för ekonomiskt bistånd, samt beslutade om att sälja en bostadstomt till ett par som vill bygga ett garage.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.