Hoppa till huvudinnehållet

Bärgning av lastbil på riksväg 63

Publicerad:

Det rådde begränsad framkomlighet på riksväg 63 norr om Persberg under måndagen på grund av ett bärgningsarbete av en lastbil som låg i diket.

Trafikverket meddelar att arbetet väntas pågå från klockan 12-16.

Räddningstjänsten fanns vid platsen för att assistera.

Bergslagens räddningstjänst meddelade på måndagen att lastbilen läckte diesel och att den stod i ett vattenskyddsområde. Vallning och sanering är gjord och ytterligare sanering kommer att göras när bilen väl är bärgad.

Artikeltaggar

Brott & blåljusPersbergRäddningstjänstenTrafikverket

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.