Två gripna för inbrott

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Två personer, en man och en kvinna, kunde tidigt på lördagsmorgonen gripas efter ett inbrott hos ett företag på Ilanda i Karlstad.

Det var strax efter klockan 05 på lördagsmorgonen som larmet gick hos det drabbade företaget.

– Det här kom in till oss vid halvfemtiden i morse. Det är en man och en kvinna som tagit sig in på ett inhägnat område och försökt stjäla koppartråd, säger Christina Hallin, presstalesperson vid polisens region Bergslagen.

Den gripna mannen är i 35-årsåldern medan kvinnan uppges vara runt 45.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.