TRAV: V75 i sista stund

Trav/spel
PUBLICERAD:

Efter en sväng norrut förra lördagen är vi längst ner i södra Sverige den här veckan när Jägersro i Malmö är värd för V75. Skånebanan har ett relativt långt upplopp, 190 meter, men det är ändå ofta många spetsvinster – känslan från sidan är att ledarhästen får en extra kick och ett försprång ut ur den sista kurvan. Med tanke på årstiden håller omgången riktigt bra sportslig klass och det är jämnt streckat i flera av avdelningarna. Det väntas några plusgrader och lite regn i Malmö under lördagen.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.