• idag
  5 aug
  12°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  6 aug
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  7 aug
  25°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  8 aug
  26°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  9 aug
  26°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Spelarna festade efter JVM-fiaskot: ”Oerhört korkat”

Ishockey
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Förbundskapten Tomas Montén är besviken över spelarnas agerande.
Foto: Foto: Pontus Lundahl/Erik Simander
JVM i ishockey slutade med en besvikelse för Sverige. Men efter turneringen är det inte det sportsliga som några av spelarna blir utskällda för, utan för att de gått på krogen efter förlusten mot Schweiz.

Det svenska juniorlandslaget i ishockey har hamnat i blåsväder efter uttåget ur JVM. Efter förlusten mot Schweiz ska flera spelare gått ut på krogen, trots att förbundet har nolltollerans mot alkohol, det rapporterar Aftonbladet.

– Vi gick igenom de grejerna när vi lämnade. Framför allt i läget vi hamnar i nu med en stor besvikelse. Vi gör en otroligt dålig kvartsfinal i ett viktigt läge. Vi är och representerar Sverige på VM och det är inte okej att göra saker som inte handlar om vår verksamhet. Vad man gör på sin fritid när man är över 18 år, det är upp till var och en, men inte när man är med juniorlandslaget på VM, säger förbundskapten Tomas Montén till tidningen.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.