Röklukt orsakade larm i Arvika

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Arkivbild.
Foto: Pontus Lundahl/TT
Räddningstjänsten kallades under natten till ett flerfamiljshus i Arvika.

Räddningstjänsten och en ambulans kallades till Parkgatan i Arvika runt midnatt efter att det luktat rök i trappuppgången till ett flerfamiljshus. Men väl på plats hittade inte räddningstjänsten någon brand.

– Vi har varit på plats och gått in i flera lägenheter för att undersöka om det varit något på spisar eller liknande som kunde börjat ryka. Vi har inte hittat någon anledning till röklukten, men vi har vädrat ut så det ska vara mycket bättre för de boende nu, säger Jonny Hjalmarsson räddningsledare i beredskap på räddningstjänsten i Arvika.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.