Hoppa till huvudinnehållet

VF Motor: Toppar och floppar under 2018

Publicerad:

Det är dags att summera ett mycket intensivt år inom motorsporten. Jan "Flash" Nilsson och Johan Hedlund listar topparna, flopparna och överraskningarna under 2018 samt blickar framåt mot vad som komma skall under 2019.

VF Motor: ”Rätt av Tidemand att gå all in”VF Motor: Så kommer Marcus Ericsson lyckas i IndycarVF Motor: ”Patetiskt” med Kubica – och bara EM i rallycross?VF Motor: Uppfriskande med lite bråk

Artikeltaggar

Jan NilssonMoto GPMotorsportRally-VMRallycross-VMVF Motor

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.