Årskrönikan: Här är 2018 års hetaste nyhetshändelser

Nyheter
PUBLICERAD:

Ännu ett år har gått. Ett år fyllt av glädjeämnen, satsningar och framtidstro, men också av varsel, brott och olyckor. Precis som vanligt. VF har gått igenom alla årets nyhetshändelser och listat ett antal av alla de nyheter som vi ändå kommer att komma ihåg från 2018.

Kanske inte minst den historiska vändningen i Kevinfallet, Mumindiskussionen i Karlstad, det nya partiet i Hagfors och ett val som aldrig någonsin verkade vilja bli avgjort. God läsning och god fortsättning!

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.