VF Motor: ”Rätt av Tidemand att gå all in”

Publicerad:

VF Motor är tillbaka med ett nyhetsspäckat julavsnitt där vi analyserar Pontus Tidemands satsning på att köra de två första VM-tävlingarna i en WRC-Ford med M-Sport, Johan Kristofferssons nya karriär i WTCR och Sébastien Loebs överraskande byte till Hyundai.

VF Motor: Har rallycrossen fått storhetsvansinne?VF Motor: “Därför får Ericsson lämna F1”VF Motor: Så kommer Marcus Ericsson lyckas i IndycarVF Motor: ”Patetiskt” med Kubica – och bara EM i rallycross?

Artikeltaggar

Johan KristofferssonMotorsportPontus TidemandSébastien LoebVF MotorWRC

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare