Hoppa till huvudinnehållet

VF Motor: ”Rätt av Tidemand att gå all in”

Publicerad:

VF Motor är tillbaka med ett nyhetsspäckat julavsnitt där vi analyserar Pontus Tidemands satsning på att köra de två första VM-tävlingarna i en WRC-Ford med M-Sport, Johan Kristofferssons nya karriär i WTCR och Sébastien Loebs överraskande byte till Hyundai.

VF Motor: Har rallycrossen fått storhetsvansinne?VF Motor: “Därför får Ericsson lämna F1”VF Motor: Så kommer Marcus Ericsson lyckas i IndycarVF Motor: ”Patetiskt” med Kubica – och bara EM i rallycross?

Artikeltaggar

Johan KristofferssonMotorsportPontus TidemandSébastien LoebVF MotorWRC

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.