Jill Johnson till Karlstad – igen

Musik
PUBLICERAD:
Jill Johnson kommer till Nöjesfabriken i mars.
Foto: Claudio Bresciani/TT
Senast igår, den 22 december, var Jill Johnson i Karlstad. Då var det julmusik för hela slanten. Den 23 mars ska hon till Karlstad igen, men denna gång med eget material och turnén “My remedy tour”.

Senast Jill Johnson turnerade med eget material var hösten 2017 och då var spelningarna i större konserthus. Nu ska hon ut och spela på klubbar och mindre scener.

Den 23 mars är det Nöjesfabriken som gäller.

– Efter stora scener och shower, längtar jag oerhört mycket efter intimitet och levande improvisation med endast musiken och musikerna i fokus. Det var på klubbscenerna jag började en gång i tiden, och det ska bli så kul att få knyta an till den spelglädje jag minns från de scenerna, säger Jill Johnson i ett pressmeddelande.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.