Jill Johnson till Karlstad – igen

Musik
PUBLICERAD:

Senast igår, den 22 december, var Jill Johnson i Karlstad. Då var det julmusik för hela slanten. Den 23 mars ska hon till Karlstad igen, men denna gång med eget material och turnén “My remedy tour”.

Jill Johnson kommer till Nöjesfabriken i mars.
Foto: Claudio Bresciani/TT

Senast Jill Johnson turnerade med eget material var hösten 2017 och då var spelningarna i större konserthus. Nu ska hon ut och spela på klubbar och mindre scener.

Den 23 mars är det Nöjesfabriken som gäller.

– Efter stora scener och shower, längtar jag oerhört mycket efter intimitet och levande improvisation med endast musiken och musikerna i fokus. Det var på klubbscenerna jag började en gång i tiden, och det ska bli så kul att få knyta an till den spelglädje jag minns från de scenerna, säger Jill Johnson i ett pressmeddelande.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.