Ransäter får treårigt kommunbidrag

Nyheter
PUBLICERAD:
Dragspelsstämman är ett årligt populärt återkommande arrangemang på Ransäters hembygdsgård.
Munkfors kommun fortsätter stötta Ransäters hembygdsförening med syftet att göra verksamheten självbärande.

Vid årsskiftet går ett tvåårigt projekt, som kommunen fört i samarbete med Region Värmland, ut och som gjorts med samma syfte. Som en fortsättning i arbetet beslutade kommunstyrelsen på måndagen att gå in med ett förlusttäckningsbidrag på tre år.

Tanken är att föreningen ska upprätta en tjänst som arbetar med huvudansvar för anläggningen och utveckling av föreningen för att på sikt kunna bära sig själv.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.