Hellton förstärker truppen

Handboll
PUBLICERAD:
Miranda Nilsson, här i samband med Hellton Cup 2016, flyttas upp i A-truppen.
Foto: Helena Karlsson
Hellton förstärker A-truppen med en spelare från de egna leden.

Det handlar om Miranda Nilsson som plockas upp från U- till A-laget.

”Miranda har under senare tid visat på stor utveckling under JSM, men även på seriematcher och träning“, skriver klubben i ett pressmeddelande.

18-åringen beskrivs som en kvick spelare med hög potential.

”Tack vare bakgrund inom friidrotten har hon alltid ett försprång med sina löpsteg. Hon är bra på att driva på spelet och tvingar sina lagkamrater att lägga i en extra växel. Dessutom har hon ett bra spelsinne och ett bra genombrotts-register“, skriver Hellton.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.