Löfberg Fastigheter bygger nytt kontorshus på Bryggudden

Nyheter
PUBLICERAD:
Nya hamnkontoret kommer att ligga vägg i vägg med Bryggudden Parkering. Planerad inflyttning är senhösten 2020.
Löfberg Fastigheter planerar att bygga ett nytt kontorshus på Bryggudden i Karlstad. Huset kommer att få namnet Nya Hamnkontoret och kommer att ha en total yta på 6000 kvadratmeter.

– Vi erbjuder en modern arbetsplats i ett av Karlstads mest attraktiva lägen, med parkering, restauranger, gym, matbutik och annan service runt knuten. Samtidigt ger vi hyresgästerna möjlighet att utforma lokalerna efter sina specifika behov, något vi vet att många tycker är värdefullt, säger Tomas Rhöse, vd på Löfberg Fastigheter, i ett pressmeddelande.

Nya hamnkontoret kommer att ligga vägg i vägg med Bryggudden Parkering. Planerad inflyttning är senhösten 2020.

Löfberg Fastigheter har sedan tidigare lokaler för kontor och annan affärsverksamhet med ett 50-tal hyresgäster på Bryggudden i Inre hamn.

– Det känns jättekul att ge ännu fler möjlighet att flytta in på Bryggudden. Området har utvecklats till en levande stadsdel med en skön blandning av arbetsplatser, bostäder, restauranger med mera, och jag förstår att man trivs här, säger Tomas Rhöse.

Byggnaden kommer att bli fem våningar högt.

– Vi kommer att erbjuda lokaler från 300 kvadratmeter och uppåt. Man kommer även ha tillgång till konferensrum och andra gemensamhetsutrymmen. Det skapar en bra atmosfär som gynnar både stora och små aktörer.

På taket bygger Löfberg Fastigheter en terrass där det ska erbjudas möjlighet att både fika och spela boule.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.