Kobbs Arena får nytt namn

Nyheter
PUBLICERAD:
På söndag byter Kobbs Arena namn.
Foto: Mikael Lindblom
Kobbs Arena byter namn. Från och med den 9 december kommer arenan bredvid bredvid Löfbergs Arena att heta Löfbergs ICE Arena.

Namnbytet sker i samband med FBK Dams match mot Sandviken nu på söndag.

– Superkul att inviga det nya arenanamnet i samband med seriefinalen mot Sandviken. FBK Dam har ångat på i serien och vi hoppas förstås att segersviten fortsätter, säger Lena Rodin, marknadschef på Löfbergs, i ett pressmeddelande.

Löfbergs ICE Arena används främst av Färjestads dam- och ungdomslag, men arenan är även öppen för allmänhetens åkning.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.