Löfbergs i finskt samarbete

Ekonomi
PUBLICERAD:
För att möta efterfrågan och öka servicegraden mot den finska dagligvaruhandeln inleder Löfbergs ett samarbete med finska tehuset Nordqvist.

– Med hjälp av Nordqvists säljkår stärker vi närvaron inom den finska dagligvaruhandeln. Det ger oss goda förutsättningar att fortsätta växa och nå vårt mål att bli den mest omtyckta kaffeleverantören i Finland, säger Kent Pettersson, försäljningsdirektör på Löfbergs, i ett pressmeddelande.

Tehuset Nordqvist är precis som Löfbergs ett familjeföretag och grundades 1979.

I år invigde Nordqvist en helt ny produktionsanläggning i Nurmijärvi, strax utanför Helsingfors.

– Det här är ett samarbete mellan två framgångsrika företag som delar värderingar kring smak, kvalitet och ansvar för människor och miljö. Samarbetet stärker oss inom segmentet varma drycker, där vi blir en totalleverantör av kaffe och te, säger Riku Nordqvist, vd på Nordqvist Te.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.