Oförändrat programutbud i Hagfors

Nyheter
PUBLICERAD:
Gymnasieorganisationen för läsåret 19/20 blir oförändrad.
Så lyder i alla fall det förslag som kommunstyrelsen har att ta ställning till.

Antagningsprocesserna sätts igång snart och då behöver man fatta preliminära beslut om programutbudet för kommande läsår.

Enligt barn- och bildningschefen Jenny Dahlins förslag låter man utbudet på Älvstrandsgymnasiet vara helt oförändrat jämfört med nuvarande läsår, vilket alltså innebär att man erbjuder fyra högskoleförberedande program, och sex yrkesförberedande.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.