• tisdag
  26 maj
  17°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  27 maj
  17°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  28 maj
  17°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  29 maj
  17°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Karlstads Energi har de nöjdaste elkunderna

Ekonomi
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Karlstads energi har Sveriges nöjdaste elkunder. Det visar Svenskt Kvalitetsindex undersökning.
– Våra konkurrenter satsar på lockpriser till nya kunder. Vi har valt en annan strategi. Vi premierar i stället befintliga kunder som tecknar om sina elavtal, säger Sören Blomqvist, marknadschef på Karlstads Energi.

– Vi miljömärkte all el vi säljer redan 2014, vi avskaffade tillsvidarepriset och vi var först i landet att certifieras som schysst elhandlare. Detta tillsammans med att vi är lätta att komma i kontakt med har uppenbarligen gått hem hos kunderna, säger Sören Blomqvist, i ett pressmeddelande.

Karlstads Energi är även tvåa på listan om mest nöjda fjärrvärmekunder. Etta är Borlänge energi.

– Kunderna känner sig trygga med sin fjärrvärme och de uppskattar vår höga servicenivå, säger Erik Kornfeld.

Karlstads Energi avancerar rejält inom elhandeln under 2017, från en fjärde- till en förstaplats.

– Den här utmärkelsen sporrar oss att fortsätta utveckla bolaget så vi kan behålla vår position som ett av Sveriges mest omtyckta energibolag, säger Monika Bubholz (MP), styrelseordförande i Karlstads Energi.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.