Klart med sommarens utställning på Laxholmen

Konst
PUBLICERAD:
I somras hade Hans Westlund fått ihop tre konstnärer från länets samtliga 16 kommuner.
Foto: Daniel Olausson
Nu är det klart vilka som ställer ut på Laxholmen i sommar och under vilket tema.
26 kulturarbetare deltar i utställningen som går under namnet Nature off course.

För fjärde sommaren i följd är det Hans Westlund, årets Bo Englund-stipendiat, som håller i tåtarna och den här gången blir det alltså med naturen i fokus.

På något sätt åtminstone, kulturhuset Laxholmen skriver på sin Facebook-sida att det kommer mer information om utställarna längre fram, och i sommar är det tretton kvinnor och tretton män som ställer ut.

Det är Mia Älegård, Karin Fast Aronsson, Melissa Molnstrand, Ulrika Skog, Marie Gauthier, Åsa Ring, Mia Nerander, Sara Persson, Annica Penttinen, Cissi Östlund, Lotta Appelqvist, Lena Andén Malmberg och Josefin Elfgren, samt Joakim Johansson, Nino Ramsby, Per Pedersen, Adam Hedin, Sackarias Luhanko, Rolf Johnson, Ernst Ludvig, Björn Molin, Mats Bergström, Thomas Strandberg, Tomas Lacke, Per-Erik Hedell och förstås Hans Westlund själv.

Utställningen startar med vernissage lördag den 15 juni.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.