Ny ordförande och ekonomisk vinst för Crusaders

Amerikansk fotboll
PUBLICERAD:
Maria Mangelin är ny ordförande i Carlstad Crusaders.
Foto: Carlstad Crusaders
Carlstad Crusaders har valt ny ordförande. Nu tar Maria Mangelin över efter Joakim Bank.
Samtidigt meddelar klubben att de gjorde en vinst på 150 000 kronor för det gångna räkenskapsåret och har fler medlemmar än någonsin.

Carlstad Crusaders har stärkt sin ekonomi under det gångna året. Föreningen omsatte cirka 2,5 miljoner kronor och vinsten blev 150 000 kronor. Crusaders målsättning är att ha minst tio procent av omsättningen i eget kapital.

Vid årsmötet valdes Maria Mangelin till ny ordförande efter avgående Joakim Bank. Hon har varit involverad i Crusaders sedan 2013 och de senaste fyra åren suttit med i styrelsen med ansvar för ungdomssektionen samt juniorsektionen samt vice ordförande.

– Jag hoppas kunna bidra med att i styrelsen arbeta strategiskt och hållbart för alla lag inom Carlstad Crusaders. Vi bygger från grunden och vill ge barn och ungdomar möjligheten att få prova på en fantastisk lagsport i en förening som välkomnar alla, säger Mangelin i ett pressmeddelande.

Nya styrelsemedlemmar är även Jennie Jonsson, Per-Arne Forsman, Elin Thimfors och Josef Nguzo. Robert Sundberg blev omvald och Erik Strandberg, Andreas Pagré samt Tove Holmberg har alla ett år kvar på sitt mandat.

Carlstad Crusaders har i dagsläget, vid sidan av de två A-lagen, även lag i åldersgrupperna U11, U13, U15, U17 och U19 samt ett utvecklingslag på herrseniorsidan.

Totalt har Carlstad Crusaders nu knappt 250 spelare och 400 medlemmar.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.