Ännu en kontraktsförlängning i United

Fotboll
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Jesper Karlsson stannar i Carlstad United.
Foto: Pelle Börjesson / Idrottsfoto
Carlstad United fortsätter att knyta upp spelare inför nästa säsong.
Nu har Jesper Karlsson skrivit på för ett år till.

Efter att ha förlängt med Ludvig Gran och Claes Nyman är det nu Jesper Karlsson som har tecknat ett nytt ettårskontrakt med Carlstad United.

Karlsson bröt ett ben i foten under försäsongen och missade större delen av vårsäsongen innan han kom tillbaka under hösten. Han spelade 15 matcher totalt varav 13 från start.

“Jag ser verkligen fram emot nästa års fotboll i Carlstad United. Trots en tung start på säsongen med ett benbrott känner jag ändå att säsongen har blivit en av de bästa i min karriär. Vi går in med en bra trupp inför 2019 med många duktiga fotbollsspelare, samt många förebilder.Jag vill vara med, som den fotbollsspelare och ledare jag är, och hjälpa och stötta nya spelare in i denna förening. Jag har en stor förväntan på CU 2019”, säger Karlsson på klubbens webbsida.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.