• idag
  24 jan
  -0°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  25 jan
  -3°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  26 jan
  -6°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Sunne Fastighets AB får ny vd

Nyheter
PUBLICERAD:
Turbulensen inom Sunne Fastighets AB bottnade i en utbyggnad av lägenheter på serviceboendet Allégården i Sunne.
Foto: Dan Enwall
Efter sommarens turbulens i Sunne Fastighets AB, där såväl ordförande som vd lämnade, har bolaget nu fått en ny vd. Det handlar om Anders Svensson, 59.

Sunne Fastighets AB:s nya vd kommer närmast från Akademiska hus i Göteborg där han är fastighetschef. Han har tidigare också varit vd på Stiftelsen Karlstadshus.

– Från styrelsens sida är vi otroligt nöjda med den här rekryteringen. Anders är en trygg person med rätt kompetens som vi är övertygade om kommer att ta hand om bolaget på ett bra sätt, säger styrelseledamoten Marcus Bergsjö i ett pressmeddelande.

Det var i början av augusti som ordförande Lars-Åke Holmqvist lämnade Sunne Fastighets AB på grund av hälsoskäl. Strax därefter avskedades vd Jörn Okan. Grunden till det hela kretsade kring det planerade bygget av 41 lägenheter på serviceboendet Allégården i Sunne.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.