Hoppa till huvudinnehållet

Första VM-dagen klar för Elvin

Publicerad:
Värmlänningen Amanda Elvin ligger på fjortondeplats efter första dagen av lag-VM i enduro.
Värmlänningen Amanda Elvin ligger på fjortondeplats efter första dagen av lag-VM i enduro. Foto: Helena Karlsson

Amanda Elvin, 24, gör sin relativt unga ålder till trots sitt tredje lag-VM i enduro. Den här gången gick resan till Chile. Efter första dagen av sex är Elvin närmare fem minuter och trettiotre sekunder från täten, Amandas tid på 57.16,68 placerar henne på en fjortondeplats. Hennes två lagkamrater, Martina och Emilia Reimander ligger efter första dagen på trettonde- respektive tjugotredjeplats.

Artikeltaggar

Amanda ElvinEnduroMotorsportSport

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.