• idag
  5 aug
  12°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  6 aug
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  7 aug
  25°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  8 aug
  26°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  9 aug
  26°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Man med clownmask skrämde pojke

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
En 12-årig pojke blev under fredagseftermiddagen förföljd av en man med clownmask i Sunne.

I en skrivelse till polisen framgår det att pojken var på väg hem från skolan när mannen började följa efter honom. Pojken ska ha blivit mycket rädd men enligt skrivelsen ska mannen inte närmat sig pojken på annat sätt.

– Det kommer att skrivas en anmälan om ofredande när det gäller den här händelsen och är det flera personer som blivit ofredade av den här mannen så ombeds de att ta kontakt med polisen, säger polisens pressinformatör Tommy Lindh.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.