Personligt möte ska visa vägen

Nyheter
PUBLICERAD:
Fler fysiska möten ska leda tillväxt i Värmland. Det menar Christina Milén Jacobsson (Hushållningssällskapet), Pontus Dahlberg (Unionen Egenföretagare), Monica Brandelius (Unionen Egenföretagare), Leo Larsson (Hagfors kommun), Leif Tyrén (Värmlandskooperativen), Anna Tyrén (Värmlandskooperativen), Benjamin Nyqvist (Verksamt Värmland) och Birgitta Svensson (Munkfors kommun).
Foto: Joakim Strand
I det moderna samhället har digitala system i stor utsträckning ersatt det personliga mötet.
Det kan hämma tillväxten menar Leif Tyrén, verksamhetsledare på Värmlandskooperativen.
– Vi vill ha både och – och inte antingen eller, säger han.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.