Få tillgång till plus - endast 1 krona första månaden

Hon blir ny regionchef för Företagarna i Värmland

UPPDATERAD:
PUBLICERAD:

Hanna Jonasson blir ny regionchef för Företagarna i Värmland.

Hanna Jonasson

Jonasson är sedan tidigare regionchef för Företagarna i Örebro län och kommer nu att leda det dagliga arbetet i både Örebro och Värmlands län.

- Det ska bli väldigt spännande att arbeta tillsammans med företagare, politiker, tjänstepersoner och andra aktörer i Värmland för att stärka företagsklimatet. Jag tror att en bra dialog och förståelse för varandra leder till gemensam framgång. Att fler företagare ska kunna bli framgångsrika i sitt företagande, det vinner hela samhället på, säger Hanna Jonasson i ett pressmeddelande.

Regionchefens uppgifter är att driva lokal, regional och nationell företagarpolitik och opinionsbilda i angelägna företagarfrågor. Hanna Jonasson har tidigare arbetat för Örebro Hockey och inom den offentliga sektorn i roller som ekonom, verksamhetscontroller, teamledare och chef.