Få tillgång till plus - endast 1 krona första månaden

Tuff och kritisk punkrock

PUBLICERAD:

Punkrock

The Refusers

Disobey
(Michael Belkin/Hemifrån)

Seattle-gruppen The Refusers följer upp rebelliska albumet Wake Up America från 2016 med en ny skapelse i samma fräna anda. Med sin tuffa, friska punkrock med inslag av grunge, blues och funk fortsätter man sin kritik av tillståndet i hemlandet. Frontgestalten Michael Belkin imponerar med sin energiska sång och gitarrspel uppbackad av grandiosa basisten Steve Newton och inte minst pianisten och organisten Joe Doria. På förra albumet attackerades korruption, bankmygel och maktmissbruk, ett slags musikaliskt svar på Occupy the street-rörelsen. Nu får nuvarande regim sin beskärda del med inslag som Disobey, Fake News och Why Do They Lie?

Nästa artikel

De släpper nytt om stiftets alla hus