Total succé för Something rotten

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Something rotten på Värmlandsoperan får högsta betyg av recensenten och bland många starka insatser prisas Christer Nerfonts som den främsta.
Foto: Mats Backer
Medan di lärde diskuterar om det i själva verket var hans släkting sir Henry Neville som skrev William Shakespeares alla verk, lanserar upphovsmännen till musikalen Something Rotten en ny teori: det var bröderna Bottom – Nigel och Nick – som skapade verken, som sedan stals av Shakespeare.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.