Om stora beslut i årets värsta månad

Krönikor
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:

Visst är det märkligt, hur det kör ihop sig ibland? Tanken var att höstlovet skulle bli en lugn och kraftsamlande historia och nog fanns det tid till att ladda batterierna inför årets värsta månad, men det blev oväntat nog mycket annat som pockade på uppmärksamheten.

Det är bilar som ska in på verkstad, internet som strular på kontoret, halloweenfester både för stora och små och så har vi tittat på hus.

Trivselfaktorn må vara stor där vi bor i dag, men då vi någon gång kommer växa ur vårt radhus dök det lämpligt nog upp ett fint hus i rätt ände på sta'n och då fick en anstränga huvudet med att räkna också. Är faktiskt väldigt nöjd med min egenkonstruerade bolånekalkyl i Excel, men när detta skrivs har vi ännu inte träffat banken och det är väl då facit kommer på hur pricksäker den är.

Ska vi köpa måste vi också sälja, vilket ju är en process i sig. Mäklaren har varit här, vi har fått riktigt bra stylingtips och för att nå en sorts maxnivå på förvirringen är det viktigt att köp och försäljning harmonierar för att det ska bli så bra som möjligt.

Sade jag att november är årets värsta månad?

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.