Han blev årets manliga stjärnskott

Nyheter
PUBLICERAD:

Magnus Jansson från Woodlite Sweden prisades som årets manliga stjärnskott på den stora entreprenörsgalan i Västerås på torsdagskvällen.

Det var flera värmlänningar som var nominerade i regionfinalen av EY entrepreneur of the year på Stadshotellet i Västerås. Magnus Jansson från Karlstadsföretaget Woodlite var den som föll juryn i smaken. Han prisades som årets manliga stjärnskott med följande motivering: "Trots många tidiga motgångar och utmaningar har denne entreprenör skapat ett företag som från Värmland sprider ljus till mer än 20 länder på fyra olika kontinenter! Med en framgångsrikt utvecklad affärsmodell har han lyckats att kraftigt öka både omsättning och resultat till nivåer som i denna bransch är beundransvärda."

Huvudpriset, Svealands främste entreprenör, gick till Rickard Rosander från Örebrobaserade företaget Herok.

Rickard Rosander kan liksom Magnus Jansson ställa in sig på en resa till Stockholm den 31 januari och Sverigefinalen i Stockholms stadshus. Den nationella huvudprisvinnaren representerar sedan Sverige i världsfinalen i Monte Carlo i juni

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.