Prisvinnare på Syssleträffen

Nyheter
PUBLICERAD:
André Liljemark representerade Dennis Rådström, medan Börje Halvardsson och Isac Reiersen mottog sina priser på Syssleträffen.
Foto: Ann-Sofi Sätherberg
Förutom festligheterna delades det ut flera priser under lördagens mässa i Sysslebäck.
Bland annat utsågs Tom-William Lindström, T-W Media, till årets företagare och Börje Halvardsson, Likenäs MK, tilldelades eldsjälspriset.

Andra upplagan av Syssleträffen beskrivs även i år vara succéartad med mängder med besökare och massvis av utställare och aktiviteter.

Från scenen delades det också ut en del priser och priset som Årets företagare i Torsby kommun gick alltså till Tom-William Lindström som inte kunde närvara och får sitt pris av Företagarna i Värmland vid senare tillfälle.

Inte heller Dennis Rådström kunde närvara. Rallyföraren, som representerar KAK (Kungliga automobilklubben), mottog Idrottspokalen för sina prestationer under året vilket han toppade med en silvermedalj på junior-VM.

På plats fanns dock Isac Reiersen, Östmarks Motor & fritidsförening, som tilldelades Rookiepokalen, samt Börje Halvardsson, Likenäs MK, som fick eldsjälspokalen, med motiveringen att han varit en avgörande kugge för föreningens roll i Rally Sweden.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.