Hoppa till huvudinnehållet

Stora prispengar även på årets tredagarslan

Publicerad:

För andra året i följd anordnar Uddeholm, i samarbete med Hagfors kommun, tredagarslanet Steel games under allhelgonahelgen.

– Det är ett sätt för oss att sätta både Uddeholm och Hagfors på kartan som en attraktiv arbetsgivare och innovativ teknikort, säger Ellen Myrén Scott, HR-chef på Uddeholm, i ett pressmeddelande.

Biljettsläpp för årets lan-party

Den första upplagan blev lyckad och ett drygt 120-tal deltagare träffades för att mäta sina krafter i olika e-sporter under allhelgonahelgen förra året.

Även i år går arrangörerna in med en prissumma på totalt 50 000 kronor till turneringarna i CS:GO och League of Legends och de stora finalerna avgörs under lördagskvällen.

Lanet riktar sig till personer från 12 års ålder och uppåt och Uddeholm finns som företag representerat i Uddeholm arena för att visa upp delar av sin verksamhet.

– Det här är ett otroligt viktigt event för oss, säger Ellen Myrén Scott i pressutskicket.

– Bland spelande ungdomar finns en stor potential framtida arbetskraft. Teknikintresserade, passionerade unga människor som vi vill ska bli intresserade av industrin i allmänhet och Uddeholm i synnerhet.

Artikeltaggar

EsportHagforsNyheterUddeholm arenaUddeholms AB

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.