Hoppa till huvudinnehållet

VF Motor: Har rallycrossen fått storhetsvansinne?

Publicerad:
Yas Marina Circuit i Abu Dhabi arrangerar säsongspremiären i rallycross-VM 2019.
Yas Marina Circuit i Abu Dhabi arrangerar säsongspremiären i rallycross-VM 2019. Foto: fiaworldrallycross.com

VF Motor pratar om varför rallycross-VM ger sig in på formel 1-banor och vilken effekt det får för mästerskapet. Vi diskuterar även bland annat Sebastian Vettels kollaps, om MotoGP är den farligaste motorsportdisciplinen och gläds åt en kursförändring i Williams.

Artikeltaggar

Formel 1Jan NilssonMotorsport

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.