Carli Choklad expanderar verksamheten

Nyheter
PUBLICERAD:
Carli Choklad expanderar sin verksamhet i centrala Karlstad. Det är en utökning med 40-50 platser man nu ska sjösätta.
– Vi ville ha större lokaler, säger ägaren Billy Skogh.
Efter ägarbytet i våras har Carli Choklad nu expanderat sin verksamhet.
Foto: Helena Dahlgren

I mars tog nye ägaren Billy Skogh över Carli Choklad på Järnvägsgatan i Karlstad. Redan då berättade han om planerna att expandera verksamheten och nu har han gjort verklighet av planerna.

– Vi ville såklart ha större lokaler i Karlstad, det var bara inte helt säkert att det skulle gå att lösa så här fort. Vi borde ha mellan 80 och 90 sittplatser när allting är färdigt, säger Billy Skogh.

Lokalen utökas med 67 kvadratmeter och expansionen sker mot Drottninggatan, där Åhléns nu ligger.

– Åhléns flyttar lite på sig så att vi kan få växa, det är vi givetvis tacksamma för. Men framförallt är det hyresvärden Lundbergs som har hjälpt oss mycket i det här ärendet. Eventuellt att vi kommer behöva stänga en eller ett par dagar, men vi försöker lösa det så att vi kan ha öppet som vanligt genom hela bygget.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.