Degerforsstjärnan aktuell för allsvenskan

Fotboll
PUBLICERAD:
Kevin Wright lockar allsvenskt intresse.
Foto: Håkan Strandman
Kevin Wright, 22, har gjort succé i Degerfors. Nu är backen aktuell för allsvenska klubbarna IFK Norrköping och Örebro SK, uppger fotbolldirekt.se

Kevin Wright anslöt till Degerfors förra sommaren och har växt ut till en nyckelspelare i sin roll som wingback.

Nu kan sejouren i Rödvitt vara över efter säsongen. Fotbolldirekt uppger att det finns intresse från allsvenskan och mer specifikt från Norrköping och Örebro.

– Jag tycker att jag gjort det bra i år och hoppas kunna fortsätta göra det bra nu säsongen ut. Självklart vill jag spela på så hög nivå som möjligt. För mig är nästa steg att spela i allsvenskan i ett bra lag. Det är mitt mål i framtiden och det jag jobbar för, säger Wright till sajten.

Mycket mer säger han sig inte veta för tillfället.

– Jag har inte pratat med min agent (Moses Ssewankambo), han vet nog mer än vad jag gör. Vi får se efter säsongen vad som finns. Just nu är det viktigt att jag fokuserar på att göra bra ifrån mig i de fem sista matcherna.

Degerfors sportchef Patrik Werner säger sig inte bli förvånad om det dyker upp bud på Wright, som har kontrakt över nästa år, framöver.

På frågan om Degerfors är berett att sälja om budet är rätt svarar Werner:

– Det är vi alltid om budet är rätt.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.