Hoppa till huvudinnehållet

VF Motor: “Därför får Ericsson lämna F1”

Publicerad:
Marcus Ericsson petas från Sauber.
Marcus Ericsson petas från Sauber. Foto: TT Nyhetsbyrån

VF Motor ägnar en stor del av veckans program åt beskedet att Marcus Ericsson petas till en roll som testförare och ambassadör i Sauber från och med nästa säsong.

Griniga (?) gamla gubbar

Jan "Flash" Nilsson, som var en av de som var med och lotsade Ericsson mot F1, tror sig veta vad beskedet beror på och berättar vad han tycker ska bli nästa steg i hans karriär. Vi hinner även med att prata om suveräne Johan Kristoffersson - igen - och mycket mer.

Artikeltaggar

Formel 1Jan NilssonMotorsportRallyRallycross

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.