Hoppa till huvudinnehållet

Öjebos Magnus upprepade segern

Publicerad:
Reporter Mikael Solberger
Mikael Solberger
mikael.solberger@nwt.se

År 2016 vann Öjebos Magnus ponnykampen under Unionstravet och i år upprepade han segern tillsammans med Caroline Mattson.

Öjebos Magnus har varit skadad under året men nu är han tillbaka i full form. I ponnykampen hade han 80 meters tillägg, men redan in i slutkurvan var greppet kopplat och han vann före Pejnarve Tornado på tiden 54,1/1 720 meter.

Tredjeplatsen gick till hemmahästen Milea tillsammans med Elin Brunnström.

– Han kändes stabil men ändå på gränsen till galopp. Det gick väldigt fort under loppet så jag trodde att det skulle bli galopp vid flera tillfällen men han galopperade aldrig, berättade Caroline Mattsson.

Artikeltaggar

KarlstadTrav

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.