• idag
  13 juli
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  14 juli
  14°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  15 juli
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  16 juli
  23°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  17 juli
  23°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Blåsten stoppade Frankfurtflyget

Inrikes/utrikes
PUBLICERAD:
Den hårda blåsten ställde till det för fredagens Frankfurtflyg.

Avgången från Karlstad 15.00 kunde på grund av den hårda blåsten aldrig gå ner i Jönköping som planerat utan fick återvända till Karlstad. Tanken var att eventuellt tanka upp planet och flyga direkt till Frankfurt. Men inte heller det lät sig göras utan flyget fick ställas in. Detta ledde till att de som var inbokade med kvällsflyget från Frankfurt till Jönköping/Karlstad inte heller de kom i väg som planerat utan fick bokas om till andra linjer.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.