Hoppa till huvudinnehållet

Klart med speldatum för DM-final

Publicerad:
DM-pressis med KBK och CU.
DM-pressis med KBK och CU. Foto: Jeanette Dahlström

DM-finalen mellan Carlstad United och Karlstad BK har nu fått ett speldatum. Det är snabba ryck som gäller, redan på onsdag spelar man.

I ett pressat tidsschema där både Carlstad United och KBK slåss i toppen av respektive serie har man slutligen enats om ett speldatum. Speldag blir alltså nu på onsdag 18.30 på Klasmossen. KBK slog i semifinalen ut Hertzöga med 3–0 och Carlstad United besegrade FBK med 4–1.

Artikeltaggar

Carlstad UnitedFotbollKarlstad BKKlasmossen

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.