Elias vann crosskartcup

Publicerad:
Elias Nilsson tog guld i 85 cc cup. Foto: Privat

Crosskartföraren Elias Nilsson, Likenäs, vann 85 cc cup, som är den lättaste klassens motsvarighet till SM.

Elias Nilsson var trea i avslutningstävlingen i Haninge bakom Alex Lindeqvist, Haninge, och Lukas Andersson, Westom i Arvika, men det räckte ändå för att bärga titeln med två poäng sammanlagt före Lindeqvist. 134 mot 132. Trean Lukas Andersson stannade på 117.

Elias vann tack vare jämnheten under säsongen. Han hade en seger, två andraplatser och två tredjeplatser på de fem deltävlingarna.

Erik Nilsson, Östmark, slutade sexa, Jonathan Rådström, Östmark, sjua och Eivind Walfridsson Dahl, Ratten, åtta.

Artikeltaggar

Crosskart

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare