Hoppa till huvudinnehållet

Välkända artister på första Torsbykalaset

Publicerad:

Amy Diamond, Göran Gabrielsson, Rådomscabarén, countrymusik och Christer Sjögren. Torsby spar inte på krutet när man arrangerar det första Torsbykalaset i juli. – Vi hoppas på en stor familjefest, säger Eva Larsson, centrumutvecklare på Torsby kommun.

Såväl listan med artister som själva programmet är fullspäckat. Mellan den 12-15 juli erbjuds något för alla i Herrgårdsparken och centrala Torsby.

Foto: Helena Dahlgren

– Vi har försökt tänka till och tror oss ha hittat något som kan passa för alla, både unga och gamla och alla ska känna att det finns något som passar för just dem, säger Eva Larsson.

Festivalen anordnas i ett samarbete mellan Torsby kommun och Torsby handel och det är första gången.

– Vi satsar och testar i år så får vi hoppas att det kan bli permanent och att vi kan utveckla det och bli ännu bättre till framtida år, säger Eva Larsson och fastslår att Torsbys festligheter ligger veckan före den så populära dansbandsveckan i Malung.

– Har man vägarna uppåt så kanske man stannar till några dagar i Torsby.

Programmet är som sagt digert och innehåller alltså välkända namn som Amy Diamond, komikern och imitatören Göran Gabrielsson, samt Christer Sjögren som avslutar kalaset med en allsångskväll.

Artikeltaggar

Nöje/Kultur

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.