Hoppa till huvudinnehållet

Tält blir mötesplats för unga på Södra torget

Publicerad:
Reporter Britta Staake
Britta Staake
britta.staake@kt.se

Ungdomar i Kristinehamn ska kunna känna att det finns trygga vuxna på stan och att de kan vända sig till dessa när de är ute i centrum.

Därför gör kommunen en samordnad insats med frivilliga ur civilsamhället och sätter upp ett tält på Södra torget under hösten. Tanken är att tältet ska fungera som en mötesplats för unga. Tältet sattes upp för första gången i fredags och kommer att finnas på plats till och med 17 december. Vid tältet sätts kommer det också finnas en grill där ideella nattvandrare kan grilla och bjuda på kaffe.

Artikeltaggar

Kristinehamn ArenaKristinehamns kommunNyheter

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.