Få tillgång till plus - endast 1 krona första månaden

Sunne åkte på pumpen mot Sköllersta

Fotboll
PUBLICERAD:

Efter den fina femettan mot FBK Karlstad kom Sunne ner på jorden. Bortamatchen mot Sköllersta förlorades med knappa 2–1, och det var för övrigt första gången Sunne bortaföll där (1987 spelade lagen 2–2, för tre år sedan vann Sunne med 2–0 i Sköllersta). – Vi var inte riktigt vakna i matchinledningen och det straffade sig med ett baklängesmål, konstaterade Per Edlund i Sunne.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.