Hoppa till huvudinnehållet

ÖSK öppnar för samarbete med Karlstad BK

Publicerad:

KBK blåstes på Örebrolånet Johannes Skoglund, 21, i sista sekund. Men ÖSK öppnar för fortsatt samarbete med division 1-föreningen. – Vi har en bra dialog, säger Magnus Sköldmark, ansvarig för affärsrelationer sport.

Mittfältaren Johannes Skoglund tränade med KBK för några veckor sedan och var även med i träningsmatchen mot IK Tord. Testet var ett initiativ från Örebro som ville låna ut talangen till en klubb där han skulle få matchning. Intresset var ömsesidigt från Skoglunds och KBK:s håll och i slutet på förra veckan skulle uppgörelsen hamna på papper.

Det var då Johannes Skoglund fick kalla fötter och valde i stället att lånas ut till Köping där han kommer från.

– Det var väldigt nära. Mellan oss och KBK var vi klara med alla delar. Men till slut kände Johannes att han vill spela i Köping 2011, säger Magnus Sköldmark.

Trots den havererade övergången öppnar Sköldmark för ett fortsatt samarbete med KBK.

– Vi har etablerat en kontakt och har en bra dialog med KBK. Men i slutändan är det spelaren som avgör.

– Det var hans val, men vi kände att KBK gjorde ett jättebra intryck både mot oss och mot spelaren.

Artikeltaggar

Fotboll

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.