Fredag, 26 maj - vecka 21
Karlstad

Malin ordnar extra julklappar till fattiga barn

Karlstadstjejen Malin Lundqvist fick till slut nog. Hon kände att hon måste hjälpa till – men på ett handfast sätt. Det kommer nu leda till att många barn får en extra julklapp i år.
Artikeln fortsätter efter annonsen

”Let’s make a difference” kallar hon satsningen – vilket kan översättas till låt oss göra en skillnad. Vad det handlar om är helt enkelt att så långt som möjligt utrota den julklappslösa julen.

För många av

<>– Vi vill helt enkelt att alla som kan tittar över vad de kan skänka. Leksaker, kläder, böcker, vad som helst men hela och schyssta saker. De ska man sedan slå in i presentpapper och märka vem det passar bäst till: mammor, tjejer eller killar, förklarar Malin Lundqvist.

Från den 1

<>Följande platser tar emot: Hotel Plaza i Karlstad, Hammarö Folkets hus, Hotel Selma Lagerlöf i Sunne, Hotel Bristol i Arvika och Hotel Royal i Säffle.

– Vi har redan fått med 13 företag som sponsrar på olika sätt, till exempel ska vi köpa underkläder och ett av företagen står för den räkningen. Och 600 personer på Facebook har redan lovat att de ska skänka en massa saker.

– Jag har

<>Fotnot:

Rätta oss

Läs Värmlands Folkblad i digitalt format - redan idag

Du får dagens, gårdagens eller förra veckans tidning - direkt i din mobil eller surfplatta

Jag vill prenumerera!