Peder Mykla och Håkan Olsson till amatör–SM

07:25

Amatör–SM avgörs på Bergsåker och från Värmland kommer Håkan Olsson och Peder Mykla att delta uppe i Medelpad och Sundsvall.

Annons

Stalldubbel till Kristina Larsson i avslutningen

09:35

Vädrets makter var inte på Arvikatravet sida när man körde årets sista travdag och det blev inte den normala publikdag som oftast är fallet på gemytliga Skytte.

Annons

Goops seger – vann med danskägde Become Money

08:17

Björn Goop var i Frankrike för att köra grästrav och det blev en seger Bcome Moneye

Annons

Goop seger i Frankrike

15:59

Björn Goop var i Frankrike för att köra grästrav och det blev en seger Bcome Moneye.

Barfota förbud var stora ”snackisen” på Åby

07:24

Premiär denna torsdag på Åbys nyomlagda bana där veterinären hade påbudet att ingen barfota körning fick förekomma. Lite snopet för en del ekipage som hade förväntat att valfri balans skulle vara en självklarhet mitt i sommaren.

Trixarn vann Mantorpsloppet för Jepson

08:02

Amatören Bo V Öman från Karlskoga fick se sin 12-åring Trixarn överst på prispallen när Mantorpsloppets final var avgjort. Skicklige Carl Johan Jepson satt i sulkyn och från innerspåret var det aldrig något snack om vem som ville ta hand om förningen.

Två Värmlandssegrar på Rättvik

08:27

Årjängs Egge Odin och Färjestads Sudbury var segerhästar vid Rättviks V64 tävlingar som också var en jubileumsdag då Rättvikstravet fyllde 60 år.

Jepson trea i storloppet

12:23

Axvall
Carl Johan Jepson – som vi profilerade i lördagstidningen – fixade en av sina största framgångar som kusk då han igår blev trea i Stochampionatet med Thorn Bird som tränas av Axevallaamatören Eric Martinsson.
Tredjepriset var värt en kvarts miljon kronor vilket är tangerat rekord för ”Calle” som fick lika mycket när hans egentränade fyraårsto Estancia blev trea 2010.

Goop vann ramlopp

10:09

Inom V75:an blev det ingen seger för Björn Goop men väl ett andrapris med storfavoriten Furious Francis som inte aldrig fick tag i ledande Only One Winner och en fjärdeplats med Timo Nurmos Verbal Kint.

Björn Goop och Candor Hall tvåa på Axevalla

09:33

Inga värmländska vinster i går när Axevalla drog igång sitt trippeltrav inför 6 114 åskådare men Björn Goop, som var tillbaka efter några dagars välförtjänt semester, fixade några andraplatser.

Carl Johan Jepson i hetluften under trippeltravet

09:32

Carl Johan Jepsons beslut att i början av året avveckla sin tränarrörelse för att bli catchdriver har helt klart visat sig vara rätt.
Kan man bli ”årets komet” vid 38 års ålder så borde han ha bra chans att vinna den titeln.
– Jag kunde aldrig drömma om att det skulle gå så här bra direkt och att jag allt oftare får köra bra hästar på V75, kommenterar ”Calle” som har fullt upp under helgen där bland annat kör i Stochampionatet och i sex V75-lopp.

Listas Maraboue avgjorde

07:45

Rubriken är kanske inte helt sann men sannolikheten att den stämmer är 99 procent för det återstår bara en tävlingsdag i Arvika och det är en bredloppsdag.

Dubbelseger för Olav Mikkelborg

12:33

Hemmatränaren Olav Mikkelborg hade en trevlig söndagseftermiddag då han verkligen stod i fokus inför drygt 3 000 åskådare runt en solig banoval som av många bedömdes som den bästa någonsin.
Det mycket tack vare bröderna Johansson från Halmstad som anlitats som konsulter under veckan.

Sommartravet blev en folkfest

07:38

Drygt 15 000 besökare anlände under lördagen till Årjängs travbana där Sommartravet gick av stapeln.
– Det här är den bästa dan’ på hela året, säger David Högberg.

Conrads Wilhelm gladde andelsägarna

21:49

Fantastiskt sport och ett underbart väder hade gjort att inte mindre än 15 232 åskådare hade tagit sig till Årjängstravet vilket är publikrekord i modern tid.
Och snacka om att der fick valuta för pengarna.

Jakobsson vann dubbelt inför rekordpublik

16:15

Det blev tyvärr startgalopp för Magnus Jakobssons rikshäst Beppen Palema men det hindrade inte Magnus att ändå fixa två kusksegrar inom V75 på Årjängstravet – där det slogs publikrekord med 15 000 åskådare.

Kihlströms succé i Årjäng

16:15

Örjan Kihlström hade en mycket trevlig dag i lördags i Årjäng där han på förmiddagen invaldes i ”Hall Of Fame” för att sedan rama in den V75:a som avslutades med Årjängs Stora Sprinterpris.

Travfesten har börjat i Årjäng

14:11

Nu är travfesten i Årjäng igång. Travbanechef Roger Moström har tidigare sagt att han hoppas på 15 000 åskådare, om vädret visar sig från sin bättre sida. Vilket det verkar göra.

Mikkelborg – hett hemmahopp med dubbla chanser

12:12

Han har varit egen travtränare sedan 1990, vunnit cirka 2 500 lopp och tagit drygt 1 100 segrar med egentränade hästar.

Stor kväll för Untersteiner och Linderoth

11:34

Peter Untersteiner och Per Linderoth var de stora segerherrarna när uttagningsloppen till StoChampionatet kördes på Axevalla under fredagskvällen.

Annons

Köp lösnummer

Annons
Annons

Prenumerera

Senaste webbisen

Namn: Ebba Lanz
Födelsedag: 2015-04-25
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons