Schön-skräll fixade fin jackpott på V86

10:03

Jackpott på V86 och den största anledningen var lärlingen Marcus Schön som satte dit helt otippade Tidied Accelerator i V86-avdelning 2. Oddset hela 123,88 och streckad på bara en procent. Precis i sista steget kunde Tidied Accelerator ta sin första seger i årets tolfte start när han fångade in favoriten Your Highness.
– Känns bra efter allt som hänt mig och jag är tacksam för de fina uppsittningar jag får av Stefan Melander, sade Bengtsforssonen Marcus Schön som i november ifjol förlorade synen på sitt högra öga efter att blivit sparkad av en häst på Romme.

Annons

Claudia B.R, Bakers Ransom och Preferencial i stofinal

07:31

Tre ston från Värmland tog sig till final i Stoderbyt på Bjerke nästkommande helg genom att vina sina respektive försök.

Benzon dubblade på Axevalla

09:22

När Axevalla startade höstsäsongen blev en så kallad breddloppsdag på måndagskvällen blev Årjängskusken Niclas Benzon, som mer eller mindre har varit ”breddloppskung” under året, huvudperson. Han vann nämligen, precis som på Färjestad under söndagen, en dubbelseger.

Tuffa Derbykval väntar värmländska hästar

09:22

I dag nere på Jägersro avgörs uttagningsloppen till Svenskt Travderby och Derbystoet.
Det är sex lopp för vardera kategori vilket betyder att bara två hästar från varje lopp kvalar in till finalerna som körs söndagen den 7 september.

Annons

”Tvåans" minneslopp kan få V75-status

09:01

När långfredagstravet nästa år får V75-status så talar det mesta för att Lars ”Tvåan” Nilssons minnes­lopp kommer att finnas med på V75-kupongen.
– Så blir det nog för vi behöver inte förändra i stort sett något från de tidigare långfredagstraven för att få ihop sju intressanta lopp, konstaterar travbanechefen Ken Karlsson.

Ramona Win vann i sin debut på Åby

23:07

Olle Goop bjöd debutanten i treåringsloppet för ston, Ramona Win på ett perfekt lopp i ryggar och när det skulle avgöras gled Credit Winner stoet undan till lätt seger på 1.8,2/2 140 meter. Ett sto med fin stam som blir intressant att följa.

V75-status på långfredagen

10:11

Färjestads traditionella långfredagstrav får för första gången V75-status.
Det avslöjades under en presskonferens på Solvalla i samband med Jubileumspokalstravet.

Annons

Paw Mahony skrällde på lunchen

07:53

Årjäng har hittills i år haft tur med vädret men nu blev det för en gångs skull en småkrävande bana vilket inte gynnade Mon Petit Cheval som dessutom fick trava i dödens i 12-tempo första varvet.

Mycket lång V5-kväll väntar på måndag

09:11

Efter måndagens topptävlingar där vi fick se många fina insatser av de lovande treåringarna i uttagningsloppen till E3 så är det åter dags för ett ”vanligt” vardagstrav.

Black Jack fixade en V64-rensning

07:36

En superknall detonerades av Petter Karlsson i V64-avdelning 4, som vann stayerloppet med Black Jack B. vilken var minst spelade i hela fältet. Oddset hela 232,31 och korsdrag i kuponghögen för den helt otippade åttaåringen som tränas av Petters pappa Hans Karlsson.

Många besökte Mats Andersson under öppet hus

09:24

Travtränaren Mats Andersson hade i lördags öppet hus för sina hästägare hemma på gården i Långserud.

Lindberg ny tränare i Årjäng

09:24

Bergsåkers Kristian Lindberg har nu lämnat Sundsvall med sin familj och är nu etablerade i på gården i Leverhögen strax utanför Årjäng.
Familjen med Carolina och Kristian samt barnen Selma och Signe har nu kommit till den byggd där Carolina är uppväxt.

”Det är alltid kul att vinna i Värmland”

09:20

Karlstads RK:s Filip Ågren tävlade flitigt under Hammarö Horse Show och på söndagsförmiddagen kom fullträffen då han på valacken Westend HZ vann Silverfinalen där det var 1,35 meter höga hinder.

Fina värmländska framgångar under stortävlingen

09:20

Vädret har inte alltid varit på arrangörernas sida när Hammarö Horse Show har genomförts men det här veckoslutet fick ryttarna som varit där bland annat under ett regnfyllt SM se att det oftast är fint väder ute i skärgårdskommunen.

Höstbo Fredrik mot Mino i het duell

07:53

Ganska bra klass på Årjängs tävlingar på söndag och redan i den första avdelningen ser vi Årjängs bästa kallblod Höstbo Fredrik. Mats Anderssons tolvåring som vann SM för snart två år utmanas främst av Mino som har gjort det oerhört bra i starterna i Sverige och vunnit tre lopp däribland ett V75-lopp i Gävle med Magnus Jakobsson.

Tredjepris till Paw Mahony utanför V86-ramen

08:14

Utanför V86 ramen i Åbys lopp 5 tog Paw Mahony ett tredjepris med Prowler Kronos som gick en stark sista långsida från de bakre regionerna. Vinnaren Calvin Borel var här smått överlägsen för Conrad Lugauer på 1.15,7a/2 640 meter.

Strålande sol gav härlig kväll på Klarälvstravet

08:56

Fin travsport på Klarälvstravet strax utanför Hagfors när man under helgen bjöd upp till bygdetrav med strålande väder och nio löpningar på programmet.

Rönning vann montéfinal med Bearable

08:54

Utan V75 ramen så kunde vi notera tre värmländska segrar och den mest prestigefyllda av dessa fixade Anna Rönning.

Exklusivt i papperstidningen

Monfalcone och Horpestad trivs på Åmålstravet

09:28

Tom Horpestads fyraåring Monfalcone är en häst med ljus framtid. Vid Åmålstravet lunchtrav inledde Monfalcone med en vattentät seger i V4-avdelning 1 då han spurtade ner ledande Embrace’Esbm.

Monfalcome favorit i bra startfält

11:11

Ett mycket bra lopp inleder V4-spelet i Åmål som består av sju fyraåringar där Tom Horpestad är ute efter ny seger med sin hingst Monfalcone.

Annons

Annons
Annons

Prenumerera

Senaste webbisen

Namn: Lasse Fredriksson
Födelsedag: 2014-07-21
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons