Dubbel värmländsk kvallycka – både Reckless och Psycho till BC-finaler

07:08

Två av de sex värmländska hästarna som provade lyckan i gårdagens semifinaler på Solvalla lyckades ta sig till Breeders Crownsfinalen på Sundbyholm.

Annons

Goopseger med Green Bax på Romme

10:05

Björn Goop åkte direkt från Solvalla för att vara med på Rommes V64-tävlingar. Inom den spelformen blev det ingen seger men i ett ramlopp så blev det vinst med Green Bax. Den hästen tränas av Daniel Redén som var avstängd så Goop fick hoppa upp bakom treåringen som faktiskt debuterade på Färjestad dagen efter Elitloppet.

Två V86-segrar till Björn Goop

09:03

Fin kväll på Solvalla för Färjestads Björn Goop som tog en femling med samt två andraplatser.
Många betrodda höll sig framme och utdelningen denna jackpotomgång på V86 blev blygsamma 470 kronor medan det blev jackpot på både sex och sju rätt.

Mikael J och Karl Oscar Palema spurtade till seger på Åby

07:55

Karl Johan Palema som tränas av Axevallas Pär Hedberg tog sin fjärde raka seger och denna gång med Mikael J Andersson i sulkyn i V64-avdelning 2 som var ett treåringslopp.

Annons

Yankee Blueblood segrade för Olle Goop

07:06

Olle Goop gästade norska Momarken med stallets femåring Yankee Blueblood som i V65-avdelning 1 tog en säker seger. Från sitt sjättespår blev det ett lopp i andra utvändigt som på första långsidan blev utvändigt ledaren Making Mischief.

Högklassiga Breeders Crown-lopp på Axevalla

07:06

Det kördes fyra högklassiga Breeders Crown-lopp på ett regnigt och blåsigt Axevalla på tisdagskvällen.

Jakobsson tog trippel på Solvalla – dubbel för Gustafsson

07:59

En flott kväll för Magnus Jakobsson på Solvalla med en dubbel på V86 samt en seger utanför ramen.
Kors drag i V86-avdelning 6 då Magnus Jakobsson spurtade till seger med Peter’s Lucky Day som för övrigt var ett försök i Diamantstoet med 100 000 kronor till vinnaren.
– Jag har tagit en dubbel här tidigare, men aldrig en trippel, sa Färjestadskusken.

Annons

Andraplatser i storloppen

07:59

Björn Goop hade en fin eftermiddag på Solvalla där han blev tvåa med Buddha i Svenskt Travkriterium och fick samma placering med Differenceadaymade i Svenskt Travoaks.
– Jag är väldigt nöjd med att vara tvåa i finalerna med båda hästarna speciellt som ingen av dem vann sitt försök, sa Goop som körde in nästan två miljoner som kusk under söndagen.

Omöjlig V75:a under kriteriesöndagen

07:59

Söndagens V75:a som genomfördes i fina förhållanden inför 3 711 åskådare blev för svår för samtliga trots att Åke Lindblom inledde med favoriten Sauveur.
Fyraåringen tog revansch för galoppmisslyckandet i Derbyt och tog sin sjunde seger på tio starter efter att tidigt kommit till spets.

Benzon vann i Eskilstuna

23:16

Niclas Benzon gästade i går Sundbyholmstravet för att köra tre hästar som lånekusk och inledde med att sätta dit Quantum Firefox.

Jakobssons första seger med Global Offshore

23:15

Kapable femåringen Global Offshore tog sin första seger sedan han kom till Magnus Jakobsson då de vann V65-avdelning 1 på Momarken.

Startlistor till Årjängs V64

15:10

Det var fel startlistor till söndagens V64-omgång på Årjäng. Här kommer de rätta. Tipsen till tävlingen stämmer dock och finns i fredagens VF.

Storpublik på Unionstravet

21:46

Drygt 6 600 åskådare njöt i solskenet på Färjestadstravet och fick se en hel del fin travsport.
I Unionskampen blev det känslomässig seger för Gylden Balder som i fjol vid den här tidpunkten svävade mellan liv och död på grund av magproblem. Nu ledde han med Kai Johansen hela vägen i ett lopp där de svenska ekipagen var statister.

Super Photo Bood kan fixa jackpottmiljonerna

12:20

Ett hemmaekipage kan bidra till att utdelningen skjuter i höjden på dagens V75-fest på Färjestadstravet.
Kilsfamiljen Bood och deras Super Photo Bood kan rensa rejält bland kupongerna.

Goop vann storlopp igen

09:14

Björn Goop valde att avstå från att köra på Jägersro under söndagen och tävlade istället på Bjerke och det gjorde han rätt i för det blev framgångar i de två största fyraårsloppen.

Monique Bråten fick Värmland att jubla

09:13

V75-avdelning 5 på Jägersro var också omgångens lärlingslopp och här fick alla tillresta från Värmland jubla i högan sky. Här vann Monique Bråten med Arvikadottern Paula Pettersson i sulkyn som ledde detta stolopp från start till mål.

Lätt seger för Mister J.P.

09:06

Stall Goops tvååring Mister J.P. är ett löfte av stora mått. För några veckor sedan satte han nytt svenskt rekord på 1.13,4a/1 640 meter på Solvalla.

Horpestad har åter häst i klassiskt lopp

11:28

Årjängs Tom Horpestad har åter häst i ett klassikt årgångslopp.
Nu på söndag avgörs Hoppederbyt på Bjerke travbana i Oslo.

Två derbychanser för Goop

10:25

Den här helgen körs det derbyn i tre nordiska länder och Stall Goop har två hästar till start i såväl det svenska som norska Derbyt.
Björn väljer av hänsyn till sina hästägare och att segerchanserna är större att köra på Bjerke på söndag. I derbyt som har en miljon norska kronor till vinnaren så kör han Conquestador B.R som kommer att bli betrodd men inte bli någon favorit.

Augusta’s Love trivdes bland damerna

08:48

Peter Strömberg hade i lördags hästägarträff runt sin tjejhäst Augusta’s Love som visades upp sig på travbanan i Årjäng.
De flesta av tjejerna/damerna var på plats denna lite gråkulna lördagsmiddag på stallbacken i Årjäng då Johanna Karlin hälsade välkommen.
– Det är femtio andelar på detta sto efter Love You och ägarinnorna finns från Åre i norr och Danmark i syd, berättar Peter Strömberg som är ny tränare på Årjängstravet sedan nyår.

Annons

Köp lösnummer

Hockeytipset

Annons
Annons

Prenumerera

Senaste webbisen

Namn: Gustav
Födelsedag: 2014-10-06
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons