Breddloppsdag på Mörtebol

08:18

Åmålstravet kör sin andra tävlingsdag för året och den gången får publiken nöja sig med en breddloppsdag. Det vill säga att bara de som körde färre lopp än 151 i fjol eller är under 25 år får vara med.

Annons

Bröderna Sedin vinnare på V75

09:48

Robert Bergh tvingades stryka Elitloppsvinnaren Nahar till söndagens V75-tävlingar. Då klev Ed You in och skrällde i den sista uttagningen till Olympiatravet.
Båda hästarna ägs av NHL-stjärnorna Daniel och Henrik Sedin.

Nya storvinster till Värmland – kupong gav över tre miljoner i Årjäng

09:47

V75-omgången på Rommetravet var svår – endast 14 kuponger lyckades pricka in sju rätt.

11:45
Annons

Mercury Broline vann ”Tvåans” minneslopp

11:45

Långfredagen 2014 kommer att gå till historien som en av de bästa tävlingsdagarna i Färjestads historia. Inte nog med att Magic Tonight putsade Bellmans Tölls absoluta banrekord med sex tiondelar ner till 1 09,5 för de 4 648 åskådarna fick också se ytterligare fyra banrekord.

Magic Tonight elitloppsaktuell

20:45

Det fanns förhoppningar under långfredagen att Prins Carl Philips Jubileumslopp för femåringar skulle bli ett sevärt lopp.
Men det överträffade säkert med råge allas förväntningar för Magic Tonight sprintade undan på nya banrekordet 1, 09,5.
Det är den snabbast tid en häst travat på en värmländsk bana då Sebastian K:s notering från Årjängs stora sprinterlopp i fjol var tiondelen långsammare.

To Big To Fail löser uppgiften

08:05

På söndag är det dags för den första av 17 tävlingsdagar på banan i Nordmarken. Givetvis är V75-dagen den 12 juli med Årjängs Stora Sprinterlopp höjdpunkten under året.

Annons

Fossens Tosse glädjeämnet på Örebrotravet

07:59

Man fick vänta till kvällens lopp 9 innan det blev Värmlandsseger i Örebro då Magnus Jakobsson satte dit egentränade Fossens Tosse i treåringsloppet.

Kosmonaut Broline imponerade

07:52

Åmålstravet inledde sin säsong med ett lunchtrav där vädrets makter inte var på arrangörens sida. Regn och blåst hela dagen var förutsättningarna för de aktiva denna tisdagslunch.

Norskt i Kjell P Dahlströms Minne

09:50

Kjell P Dahlströms Minne var den stora begivenheten på Mantorp och det var ett läckert fält bakom bilen i V64-avdelning 5.
I ledning Mosaique Face med Digital Ink på utsidan och i andra par utvändigt den norske segermaskinen Support Justice med Geir Vegard Gundersen i sulkyn.

Svår V5:a på breddloppsdagen

09:33

Att det skulle bli klurigt att sätta V5:an under en omgång där de bästa kuskarna och hästarna inte fick vara med var kanske inte så svårt att lista ut men det utmynnade i rena rama nummerspelet.

Pampas S.I.R tvåa

08:34

Magnus Jakobsson körde en hel del lopp på Romme i går på V64-tävlingarna. Bäst gick det med Sven Rejnös Pampas S.I.R som blev tvåa i ett lopp för hästar som tjänat upp till en knapp miljon.

Bra klass under säsongspremiären på Mörtebol

08:32

Nu är det dags för fler banor än Färjestad att starta upp årets travsäsong. I morgon är det dags för lunchtrav i Åmål medan Årjäng på söndag slår upp portarna.

Bjarne istravets kuskchampion

08:31

Blomskogs Travsällskap var sist ut med årets istrav som körts omväxlande i Årjäng och Arvika. Regionens travklubbar, som är hela nio stycken, har haft varsity arrangemang under vintern/våren.

Shaq Is Back visade Elitloppsform

07:49

Att det skulle bli hög sportslig klass på tävlingarna förutspådde vi men att Daniel Redéns Shaq Is Back skulle dundrade runt på årets snabbaste tid i Sverige med till synes gott om krafter kvar var lite överraskande.

Mycket publik på Gillbergadalens bygdetrav i Åmål

08:12

Det var mycket folk som sökt sig till travbanan i Åmål när Gillbergadalens Travsällskap och Melleruds Travklubb hade sin gemensamma travdag.

Sorg inom travvärlden efter dödsbesked

12:17

Det är sorg i travsporten efter beskedet att Årjängs Patrik O Andersson har avlidit.

Gosab Blues och Micke dunderskräll i Örebro

09:32

V64-omgångens stora skräll levererade Mikael J Andersson med Gunnar Svahns nioårige kämpe Gosab Blues som var streckad på endast en procent.
I avdelning 5 tillika Dagens Dubbe 1 skrällde Färjestadshästen till med oddset 69,35 i första segern sedan december 2012.

Roger Moström ny travbanechef

11:09

Roger Moström föll för Årjängs travbana redan vid första besöket.
– Jag var där på V75-dagen i somras. Banan är verkligen så vacker som alla säger, berättar Moström lyriskt.
På onsdagen presenterades 44-åringen som ny travbanechef för Årjäng och Åmål.

Berglöfs Val D’Amour vann i årsdebuten

11:00

Två av de värmländska hästar som vann V75 förra året gjorde i går sina första starter under 2014 och av insatserna att döma så går både Val D´Amour och Headhunter mot fina säsonger.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons