Dubbelt Björn Goop på Åby

07:22

Det blev en dubbel för Björn Goop inom V64 ramen vid Åbys söndagstävlingar och båda tränade av Axevallas framgångsrike Ulf Stenströmer.

Annons

Niclas Benzon blev årets kusk på galan

07:22

Hela tolv kategorier stod på programmet när Årjäng och Åmål höll sin travgala i lördags med Johan Amsköld och Per Hagström som konferencierer.

Mycket hög klass på långfredagstravet

19:48

Klassen blir hög på långfredagstravet på Färjestad.
Det står klart sedan startlistorna till publikfesten blivit officiella.

Favoriterna svek på Färjestad

07:39

Det blev sannerligen ingen favoritomgång på Färjestads V64:an där ingen av de fyra hästar som var streckade på mer än 30 procent lyckades sticka nosen först. Order To Fly som var streckad på 80 procent av kuponger vilket är oerhört högt med det ”nya räknesättet” galopperade bort alla sina chanser direkt i starten.

Annons

Jane Avril överlägsen på Romme

10:40

Magnus Jakobsson hade hittat en lämplig uppgift åt Jane Avril i går i ett DD-lopp.

Enastående insats av Energitj på Jarlsberg

18:02

Färjestadsamatören Ingemar Holm gästade norska Jarlsberg med Energitj vid deras lunchtrav.

Mäktigt kvallopp av ”Kurre”

21:03

Innan travtävlingarna drog i gång på Färjestadstravet så var det kvallopp och där fick vi se Björn Goops elvaåring Quarcio Du Chene göra en härlig comeback.

Annons

Open House spräckte segernollan i Örebro

22:48

Berne Gustafssons snabbe Open House fick äntligen sin segernolla spräckt efter torka sedan 13 maj 2013.
Med ett tufft tempo i ledningen gottade sig Magnus Jakobsson i rygg på ledande Digital Photo som öppnade första kilometern på 1.12,6.

Värmländska framgångar

07:45

Det var bara ett målfoto ifrån att onsdagens lunchtrav på Axevalla helt hade dominerats av Färjestadskuskar. Nu blev det fyra segrar av fem möjliga för värmlänningarna, men hade Magnus Jakobsson haft marginalerna på sin sida bakom Nora Girl Win i den tuffa slutstriden i det första loppet, så hade det alltså blivit full pott.

Dubbelt Mats Andersson vid istravet i Årjäng

08:05

Andelshästen Löv Vind inledde stall Mats Anderssons dubbel vid Årjängs istrav i regi V:a Fågelviks Travklubb. Treåringen segrade på tiden 1.47,0 och hade Lysjö Wilda och Kristina Larsson bakom sig som tvåa.

Värmlänningar dominerade på Mantorpstravet

08:05

Färjestads topptrio bland kuskarna Björn Goop, Magnus Jakobsson och Mikael J Andersson gästade i går Mantorp som var värd för V64:an. En minst sagt lyckad utflykt då det totalt blev inte mindre än sex segrar eftersom Goop och ”Micke J” vann tre lopp var.

Goop dominerade på Hästgalan

08:26

Under lördagskvällen på Färjestadstravets restaurang hölls den årliga hästgalan där de två och fyrbenta aktiva som lyckats bäst under 2014 fick sina priser.

Björn Goop årets kusk

09:06

Björn Goop fick som vinnare äntra scenen på Hästgalan vid två tillfällen. Att Mister J.P blev Årets tvååring var helt i sin ordning då hästen vann sina samtliga sex lopp däribland Svensk Uppfödningslöpning som är det största loppet för tvååringarna. Hästen fick 97 procent av rösterna från Sveriges Hästsportjournalister.
– En fantastisk häst som är något av en buse hemma. Men han har bara galopperat en gång i lopp, annars har han bara travat. Det var en önskan att han skulle starta i Frankrike redan i fjol men kanske det blir nästa vinter i stället, sa Björn Goop.

Rönning skrällde med Cool Moon

07:18

Färjestadstravet hade precis som vid lunchtravet för två veckor sedan otur med vädret då det blev ett väderomslag med ihållande regn och därmed en mycket tungsprungen bana.

Dubbla segrar för Björn Goop

07:40

Björn Goop hade en fin lördagseftermiddag på kolstybben i Paris.
I Prix Ready Crash körde han egentränade Rooios som inledde i tredjespår innan ekipaget efter en kilometer kom fram till dödens.

Två tvåor för Mikkelborg på Biri

23:10

Årjängs Olav Mikkelborg fick med sig två andrapris från fredagsbesöket på norska Biri.

Toppinsatser i snöyran på Färjestad

10:05

Ett ymnigt snöfall gjorde att förhållanden inte var perfekta men vi fick ändå se en hel del fina prestationer och mest utmärkte sig Fossens Bonus som tog fjärde raka segern med Magnus Jakobsson då han travade nya rekordet 1 13,0a/1 640 meter.

Niclas Benzon kör lopp i Paris

07:25

Niclas Benzon kommer att vara en av de svenskar som under Prix d’ Ameriquehelgen får möjlighet att köra lopp på Vincennes. Han är nämligen inbjuden att köra ett amatörlopp av ganska hög klass.

Skippade bröllop – vann Amerikaresan

21:53

27-åriga Åbylärlingen Josefine Ivehag kom med till VF-finalerna som sista lärling tack vare förhinder för två av de andra som varit bland de tolv främsta i grundserien.
Väl i finalen som visade Josefine ingen pardon utan vann båda delfinalerna och var därmed en mycket värdig vinnare.

P.P’s Perfect fixar Amerikaresan åt Nilsson

09:08

Per ”Pelle” Nilsson är den värmländske lärling som vunnit flest lopp i år och därmed en het kandidat till att vinna Amerikaresan. Det skulle bli något av en revansch då han inte fick chansen att i sista loppet vinna grundserien på grund av en operation.
– Jag var en poäng efter Andreas Andersson som var avstängd men bråckoperationen gjorde det omöjligt att köra även om jag testade i det längsta, säger Nilsson.

Annons

Köp lösnummer

Hockeytipset

Annons
Annons

Prenumerera

Senaste webbisen

Namn: Ludvig
Födelsedag: 2015-03-19
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons