To Big To Fail löser uppgiften

08:05

På söndag är det dags för den första av 17 tävlingsdagar på banan i Nordmarken. Givetvis är V75-dagen den 12 juli med Årjängs Stora Sprinterlopp höjdpunkten under året.

Annons

Fossens Tosse glädjeämnet på Örebrotravet

07:59

Man fick vänta till kvällens lopp 9 innan det blev Värmlandsseger i Örebro då Magnus Jakobsson satte dit egentränade Fossens Tosse i treåringsloppet.

Kosmonaut Broline imponerade

07:52

Åmålstravet inledde sin säsong med ett lunchtrav där vädrets makter inte var på arrangörens sida. Regn och blåst hela dagen var förutsättningarna för de aktiva denna tisdagslunch.

Norskt i Kjell P Dahlströms Minne

09:50

Kjell P Dahlströms Minne var den stora begivenheten på Mantorp och det var ett läckert fält bakom bilen i V64-avdelning 5.
I ledning Mosaique Face med Digital Ink på utsidan och i andra par utvändigt den norske segermaskinen Support Justice med Geir Vegard Gundersen i sulkyn.

Annons

Svår V5:a på breddloppsdagen

09:33

Att det skulle bli klurigt att sätta V5:an under en omgång där de bästa kuskarna och hästarna inte fick vara med var kanske inte så svårt att lista ut men det utmynnade i rena rama nummerspelet.

Pampas S.I.R tvåa

08:34

Magnus Jakobsson körde en hel del lopp på Romme i går på V64-tävlingarna. Bäst gick det med Sven Rejnös Pampas S.I.R som blev tvåa i ett lopp för hästar som tjänat upp till en knapp miljon.

Bra klass under säsongspremiären på Mörtebol

08:32

Nu är det dags för fler banor än Färjestad att starta upp årets travsäsong. I morgon är det dags för lunchtrav i Åmål medan Årjäng på söndag slår upp portarna.

Annons

Bjarne istravets kuskchampion

08:31

Blomskogs Travsällskap var sist ut med årets istrav som körts omväxlande i Årjäng och Arvika. Regionens travklubbar, som är hela nio stycken, har haft varsity arrangemang under vintern/våren.

Shaq Is Back visade Elitloppsform

07:49

Att det skulle bli hög sportslig klass på tävlingarna förutspådde vi men att Daniel Redéns Shaq Is Back skulle dundrade runt på årets snabbaste tid i Sverige med till synes gott om krafter kvar var lite överraskande.

Mycket publik på Gillbergadalens bygdetrav i Åmål

08:12

Det var mycket folk som sökt sig till travbanan i Åmål när Gillbergadalens Travsällskap och Melleruds Travklubb hade sin gemensamma travdag.

Sorg inom travvärlden efter dödsbesked

12:17

Det är sorg i travsporten efter beskedet att Årjängs Patrik O Andersson har avlidit.

Gosab Blues och Micke dunderskräll i Örebro

09:32

V64-omgångens stora skräll levererade Mikael J Andersson med Gunnar Svahns nioårige kämpe Gosab Blues som var streckad på endast en procent.
I avdelning 5 tillika Dagens Dubbe 1 skrällde Färjestadshästen till med oddset 69,35 i första segern sedan december 2012.

Roger Moström ny travbanechef

11:09

Roger Moström föll för Årjängs travbana redan vid första besöket.
– Jag var där på V75-dagen i somras. Banan är verkligen så vacker som alla säger, berättar Moström lyriskt.
På onsdagen presenterades 44-åringen som ny travbanechef för Årjäng och Åmål.

Berglöfs Val D’Amour vann i årsdebuten

11:00

Två av de värmländska hästar som vann V75 förra året gjorde i går sina första starter under 2014 och av insatserna att döma så går både Val D´Amour och Headhunter mot fina säsonger.

Dubbla V75-segrar för Kontio och Adielsson

10:49

Det blev riktigt fin utdelning på V75 på ett soligt Färjestad dit drygt 3 200 åskådare hittat. Detta trots att både Erik Adielsson och Jorma Kontio vann två avdelningar samt Örjan Kihlström och Lutfi Kolgjini varsin.

Goldomaster tog karriärens största seger

10:49

Mycket passande efter vårt reportage i lördagstidningen så svarade familj- ens Danielssons trotjänare Goldomaster för sitt livs bästa insats när han ledde silverdivisionsloppet från start till mål.

Goldomaster en kämpe och vän hos Danielsson

11:23

Trav är inte bara segrar, pengar och berömmelse. I det tysta jobbas det med hästar inom travsporten där hjärtat klappar för dessa familjemedlemmar. För just detta är hästarna som finns hos många mindre amatörer i Värmland, ja Sverige i överhuvudtaget, som riktiga familjemedlemmar.

Intressanta startfält på Färjestads V75:a

11:17

Inte mindre än 16 värmländska hästar provar lyckan inom V75-spelet när Färjestad på lördag arrangerar årets första V75:a.

Två Goop-segrar på Solvalla

07:29

En epok gick i graven på Solvalla i går för från och med nästa vecka så blir det delade V86-omgångar med fyra lopp på två banor för att de åtta loppen ska avgöras på kortare tid. Förhoppningen är att det ska öka intresset och därmed omsättningen som igår inte ens kom upp i 15 miljoner.

Ägir Briljant vann lätt på Solvalla

11:21

Peter Cederintränade Ägir Briljants vann på Solvalla i fredags.
En triumf med nästan tre längder. 

Annons

Annons
Annons

Prenumerera

Senaste webbisen

Namn: Anniie
Födelsedag: 2014-02-22
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons