Ommöblering i Skoghall

Innebandy

Skoghalls Andreas Prochazka slutar. Dock inte helt i klubben – Prochazka som tidigare dubblerade som sportchef och tränare blir nu enbart tränare.

Ny sportchef blir Bengt Andersson medan Prochazka enkom kommer koncentrera sig på att leda laget tillsammans med Magnus Fredholm. Till klubbens hemsida motiverar han beslutet med att det varit för mycket att göra.

”Det är inte hållbart för mig att träna ett allsvenskt lag, vara sportchef och jobba 100 procent vid Karlstad universitet. Jag ställer höga krav på mig själv i alla dessa roller och hatar att göra saker halvdant. Att jag får koncentrera mig på tränarrollen gör förhoppningsvis att jag kan göra ett bättre jobb.”

Skoghall har inlett allsvenskan dåligt med fyra raka förluster.

Mer från Förstasidan

Bokmässan

En värmländsk familjeträff

Bok
07:10

I dag och i morgon är det dags för Värmländsk bokmässa på Karlstad CCC. Bland dragplåstren finns Årets Värmlandsförfattare Ninni Schulman – även om fokus som vanligt ligger på de lite mindre kända författarna.

Karlstad genom Anna Ollsons kameralins

Bok
07:00

När fotografen Anna Ollson dog 1926 donerades hennes bilder och porträtt i Karlstadsmiljö till Värmlands museum. Nu visas över 50 av dem i en separat utställning.

Falkengårds nya bok

Bok
07:13

Ett förtroligt samtal på en veranda och sedan var Christina Falkengård fast. Man kan säga att hon började samla på verandor.

Annons

Ovanlig träning för Hellton

06:38

Ett månadslångt uppehåll i elitserien. Då passade IF Hellton på att bryta av sin träning med något helt annat – rullstolsbasket mot spelarna i Solstaden basket.

Annons

Polisdygnet 27/11

05:58

En 16-åring är anhållen misstänkt för mordbrand och två män är anhållna för misshandel och en man anhållen misstänkt för stöld.

Annons

Svart fredag med röda priser – nu i Värmland

05:12

USA-fenomenet Black friday har nått Värmland. Nedsatta priser ska locka till konsumtion, men långt ifrån alla känner till begreppet.

Oklar framtid för Örsholmens gård

04:48

Renovera, riva eller sälja?
Framtiden för den slumrande Örsholmens gård är oklar.

Se upp för stoppregler

04:30

Alla ropar på att nyföretagandet ska öka, fler ska byta jobb så att marknaden blir mer ”flexibel”. Särskilt högt ropar företagarna och deras lobbyister. Så har det hörts i flera hundra år- konkurrensen måste bli friare, fler företag skapas och arbetskraften byta jobb.

Kvinnliga elever tvingas byta om i korridoren

22:23

Huvudskyddsombudet: "inte den bästa lösningen"

Markus dog i fyllecell – nu utreds polisen

17:38

27-årige Markus Jonsson från Torsby dog i söndags under mystiska omständigheter i en polisarrest i Jönköping.

Annons

Köp lösnummer

Annons
Annons

Prenumerera

Senaste webbisen

Namn: Freja Högberg
Födelsedag: 2015-11-04
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons